Sociaal, enthousiast, onderzoekend en een beetje eigenwijs zijn woorden die kenmerkend zijn voor Jaap. Hij is een gedreven facilitair professional die door werkervaring en opleidingen een brede visie op het facilitaire werkveld heeft ontwikkeld, met name op het gebied van huisvesting.
Jaap haalt energie uit het creëren van de optimale werkomgeving. Daarbij laat hij zich niet beperken door standaardoplossingen, maar benadert een vraagstuk altijd van diverse kanten om een zo volledig mogelijk beeld te vormen dat zich vertaalt in een passende oplossing. Het vraagstuk en het resultaat staan daarbij nooit op zichzelf, maar altijd in dienst van de bredere organisatiedoelstellingen.

Betrokkenheid bij de organisatie staat voor Jaap centraal binnen het proces dat leidt tot blijvend resultaat. Hij werkt graag samen met verschillende lagen in de organisatie en in nauw contact met de eindgebruiker. In het proces neemt hij vanuit helikopterview de verbindingen tussen verschillende facetten waar én zoomt hij in op de details. Als projectleider, adviseur, coördinator of procesbegeleider.

Onderwijs

We werken samen met

Regio College Zaandam Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Regio College Zaandam

Heeft u vragen,
laat het ons weten