De zon schijnt, het is rustig op de weg en alle studenten en docenten genieten van een aantal weken vakantie. Een groot deel van Nederland ligt stil en geniet van de zomer tot er weer een mooi nieuw studiejaar van start gaat. Voor onze collega’s die actief zijn in het onderwijs staat deze periode daarentegen juist in het teken van goed plannen, stof snuiven, aanpakken en doorbikkelen!

De afgelopen weken zijn we druk geweest met alle voorbereidingen en het afstemmen van de werkzaamheden.  In een aantal weken tijd moet er veel werk worden verzet, maar samen met alle partijen een goed eindresultaat neerzetten en een mooie leeromgeving ontwikkelen; dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Uiteraard starten we deze week met een beetje gezonde spanning  voor alles wat komen gaat. Inmiddels weten we uit ervaring dat er altijd wel een aantal hindernissen te bewandelen zijn in deze fase van het project. Toch hebben we alle vertrouwen in het eindresultaat en kijken we nu al uit naar het moment dat de studenten en docenten worden “losgelaten” in de nieuwe omgeving. De komende weken brengen we o.a. verslag uit van onze  lopende projecten op de HASHogeschool, de Hogeschool Rotterdam en de Rotterdam Mainport University.

Weet u al wat er tijdens de herfst- en kerstvakantie op de planning staat?
Met een goede voorbereiding is ook in deze minimale tijd, maximaal resultaat te behalen. We denken graag met u mee!

Robin Kleen

Directeur

Robin Kleen is een projectmanager met jarenlange ervaring binnen het onderwijs. Robin laat zich kenmerken door klant- en resultaatgerichtheid en integriteit. Het sturen op deadlines, binnen gestelde randvoorwaarden, is voor Robin vanzelfsprekend. Hij weet de wensen van de klant uitstekend te vertalen naar doelen binnen het project en alle betrokken partijen optimaal in te zetten.

06 24 22 05 30 r.kleen@facilityestate.nl
Onderwijs

We werken samen met

TU Delft Bekijk de case Of bekijk al onze cases
TU Delft
Onderwijs

We werken samen met

Hogeschool Rotterdam Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Hogeschool Rotterdam
Onderwijs

We werken samen met

Regio College Zaandam Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Regio College Zaandam

Heeft u vragen,
laat het ons weten