Facility Estate team

De afgelopen jaren is de traditie ontstaan om in de zomer met het Facility Estate team te barbecueën. Naast dat we elkaar natuurlijk regelmatig ontmoeten op ons kantoor of bij onze opdrachtgevers, vinden wij het ook belangrijk om elkaar in een informele setting beter te leren kennen en bij te praten.

Dit jaar hebben we het barbecueën uitgebreid met een strandactiviteit en een teamsessie. Ja, toch nog een ‘formeel’ moment op een informele dag. Want als het complete team dan toch bij elkaar is, dan maken we daar graag gebruik van.

We hebben daarom een inspirerende gezocht en deze gevonden bij strandpaviljoen Brouw op de Brouwersdam. Een prachtige ruimte met goede faciliteiten (wij als facilitair professionals worden daar natuurlijk helemaal blij van) en een fantastisch uitzicht op het strand en de zee. Een ideale omgeving om met elkaar te sparren en te brainstormen.

Na de teamsessie zijn we naar het strand gegaan voor een Kitebuggy clinic. Eerst kregen we uitleg over de kite (vlieger) en hebben we een aantal vliegeroefeningen gedaan. Daarna mochten we plaatsnemen in de buggy’s. Er was voldoende wind en de zon scheen, dus een ideale dag om met de kitebuggys over het strand te racen. Het was geweldig!

Na alle sportieve inspanningen was het tijd voor een welverdiend hapje en drankje. Uiteraard hebben we geheel volgens traditie de barbecue aangestoken. Genietend van het heerlijke eten en de ondergaande zon hebben we geproost op de mooie onderlinge samenwerking en de mooie zomer!

Overheid

We werken samen met

Kunstfactor Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Kunstfactor
Zakelijk

We werken samen met

Sodexo Altys Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Sodexo Altys
Zakelijk

We werken samen met

Intralox Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Intralox

Heeft u vragen,
laat het ons weten