Voor de regio midden en zuid is de bouwvak alweer achter de rug en dat betekent dat ook de scholen bijna weer gaan beginnen. In Den Bosch heeft de oplevering van het project plaatsgevonden. Aangezien het project sneller is gerealiseerd dan gepland zijn de “voor” oplevermomenten gebruikt om definitief op te leveren, waardoor het inhuizen eerder is gestart. Voor de ICT afdeling een welkome verrassing, waardoor zij meer tijd hebben om de apparatuur te plaatsen, aan te sluiten en opnieuw te imagen.

Last but not least, wordt er tijd en aandacht besteed aan de eindgebruikers die straks welkom worden geheten in de nieuwe werkomgeving. Met communicatie worden de laatste zaken besproken voor de borden die op de nieuwe werkplekken worden geplaatst met foto’s van de sloop t/m de oplevering. Terwijl de medewerkers van de vakantie hebben genoten is er in het pand veel werk verricht. Met een ietwat lastige start, hebben we in korte periode een mooi resultaat neer weten te zetten en kunnen de medewerkers vanaf eind volgende week de nieuwe werkplek in gebruik nemen. Met de bouwende partijen worden afspraken gemaakt over de afronding van deze fase en worden weer vervolgafspraken gemaakt voor de fase in de herfstvakantie. Zo wordt het puzzeltje stukje voor stukje steeds meer compleet. In Den Bosch kijken we in ieder geval terug op een geslaagde zomerperiode!

Voor de projecten in Rotterdam zijn deze laatste dagen en weken nog erg spannend. Alle werkzaamheden komen nu bij elkaar en er wordt druk gewerkt aan het het inrichtingspakket. Het inhuizen van het nieuwe meubilair, de verhuizing van de bestaande inventaris en middelen, het aansluiten van ICT, de multifunctionals etc. Helaas hebben we bij 1 project te maken met een aantal dagen vertraging, waardoor de planning voor het inhuizen iets is verschoven. Gelukkig is dit tijdig gesignaleerd en wordt er door het flexibele team direct geanticipeerd op de nieuwe planning. Er wordt hard gewerkt om de medewerkers tijdig te voorzien van alle benodigde faciliteiten in de nieuwe werkomgeving.

Deze week worden de etages opgeleverd, zodat de puntjes op deĀ “i” kunnen worden gezet. Ook hier maken we ons klaar voor de opleverronde en worden de welkomstboekjes voor de medewerkers voorbereid.

Binnenkort onze laatste blog over de projecten tijdens de zomerperiode met de foto’s van het uiteindelijke resultaat!

Overheid

We werken samen met

Kunstfactor Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Kunstfactor
Zakelijk

We werken samen met

Sodexo Altys Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Sodexo Altys
Zakelijk

We werken samen met

Intralox Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Intralox

Heeft u vragen,
laat het ons weten