Over de organisatie

Kunstfactor is de landelijke organisatie voor de ontwikkeling en promotie van amateurkunst. Of het nu gaat om kunstinstellingen, opleidingen of kader, Kunstfactor biedt informatie, advies, reflectie en bevordert de kwaliteit en de infrastructuur. Andere taken zijn documentatie, archivering, afstemming en coördinatie. Kunstfactor is gesprekspartner voor overheden, beleidsmakers en opinievormers en stimuleert het debat over de betekenis van de amateurkunst. De ruim 80 veelal specialistische medewerkers onderhouden talloze contacten met het werkveld.

Begeleiding

Facility Estate heeft in verband met het vertrek van het Hoofd Bedrijfsbureau de rol van projectleider in een intensieve fase overgenomen. Het project betrof het herhuisvesten van 4 bestaande kantoorpanden (3 in Utrecht en 1 in Amsterdam) naar een monumentaal kantoorpand in Utrecht. De renovatie, inrichting, organisatie van faciliteiten en de verhuizing behoorde tot dit project.

Ondanks de logistieke uitdagingen in de binnenstad en de korte inwerktijd heeft Facility Estate ervoor gezorgd binnen de projectplanning en begroting te blijven. Daarbij had Facility Estate ook de verantwoordelijkheid voor het ontruimen en afstoten van de oude kantoorpanden.

 

Direct inspringen wanneer de opdrachtgever te maken krijgt met onderbezetting
Idee
Plan
Creatie
Voorbereiding
Realisatie
Nazorg
Onze werkwijze bekijken

Opdrachtgever:

Een groot gevoel voor mensgericht management, betrouwbaarheid, organisatievermogen en professionaliteit.

Overheid

We werken samen met

SenterNovem Bekijk de case Of bekijk al onze cases
SenterNovem
Overheid

We werken samen met

Gemeente Capelle aan den IJssel Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Gemeente Capelle aan den IJssel
Overheid

We werken samen met

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Heeft u vragen,
laat het ons weten