Over de organisatie

Intralox LLC is een wereldwijde speler op het gebied van transportoplossingen en heeft directe verkoop- en servicepunten in meer dan 40 landen wereldwijd. Mede dankzij beste garanties in de wereld voor de functionaliteit van de band, tijdige levering en een significante expertise in de industrieën waarin de organisatie actief is, heeft Intralox ervoor gezorgd dat zij wereldleider is op de meest kritieke punten: Service, Technologie, Garanties en Resultaat.

Begeleiding

In verband met de herhuisvesting naar een naastgelegen kantoor van 2.000 M2 en productiehal van 8.000 M2 is Facility Estate gevraagd het totale project te begeleiden. In samenwerking met Building for Tomorrow heeft Facility Estate in de rol van projectmanager en projectcoördinator de renovatie en verhuizing begeleid en aangestuurd, van idee tot nazorgfase.

Het project is uitgevoerd met een bouwteam, waarbij al tijdens de ontwerpfase alle bouwtechnische partijen (architect, technisch adviseurs, installateurs en aannemer) betrokken waren, waardoor het proces zo efficiënt mogelijk is ingericht. Om tot een functioneel, ruimtelijk en technisch programma van eisen te komen, zijn in samenwerking met opdrachtgever en eindgebruikers werkgroepen opgesteld. De eisen zijn, in samenwerking met de architect, vertaald naar een definitief ontwerp voor de nieuwe werk- en productieomgeving. Binnen een periode van een jaar is het pand gebruiksklaar gemaakt en zijn de medewerkers verhuisd. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor het primaire proces, is de verhuizing in een weekend gerealiseerd.

Bij de herhuisvesting van een productieomgeving is het cruciaal om de samenwerking van de verschillende partijen optimaal op elkaar af te stemmen, waardoor het productieproces minimaal wordt gehinderd.
Idee
Plan
Creatie
Voorbereiding
Realisatie
Nazorg
Onze werkwijze bekijken
Onderwijs

We werken samen met

Hogeschool Rotterdam Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Hogeschool Rotterdam
Overheid

We werken samen met

Gemeente Capelle aan den IJssel Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Gemeente Capelle aan den IJssel
Zakelijk
Essent

Heeft u vragen,
laat het ons weten