Over de organisatie

Bibliotheek aan den IJssel stimuleert en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van de inwoners van Capelle en Krimpen aan den IJssel door in te zetten op leesbevordering, leven lang leren en digitaal meedoen. De Stichting Bibliotheek aan den IJssel voert het bibliotheekwerk uit in Capelle en Krimpen aan den IJssel. Een bibliotheek in ontwikkeling met twee centrale vestigingen, twee servicepunten en op tien basisscholen een Bibliotheek op school. In 2014 bezochten 200.000 burgers de fysieke vestigingen en steeg sinds jaren het leden aantal met ruim 3000 leden.

Beheer

In de rol van Manager Facilitaire Dienst was Facility Estate gedurende 5 maanden verantwoordelijk voor de hoofdlocatie Capelle aan den IJssel en drie nevenlocaties Krimpen aan den IJssel, s’ Gravenland en Schollevaar. Hierbij werd leiding gegeven aan de facilitair organisatie en verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen, terreinen en installaties en verzorgde de contacten met klanten en leveranciers. Gedurende deze opdrachten zijn aandachtspunten gesignaleerd en aangepakt binnen de facilitaire dienstverlening.

In de tijd dat deze interim functie is vervuld heeft Facility Estate de facilitaire organisatie klantgerichter gemaakt, door het contact met de klant te intensiveren. Het persoonlijke contact en het centraal stellen van het primaire proces werden erg gewaardeerd. Door de doorlooptijd van aanvragen te verkorten en verzoeken direct op te lossen, is de facilitaire afdeling dichter bij zijn klant gekomen. Teneinde heeft Facility Estate een adviesrapport geschreven voor verdere professionalisering van de afdeling en ondersteund bij de zoektocht naar de opvolgend manager facilitaire dienst.

Daarnaast is de rol van projectleider vervuld gedurende de initiatiefase van een aantal projecten zoals herontwikkeling van “de leeszaal”, realisatie installatie pin voorzieningen en vervangen brandmeldcentrale.

Wij geloven in een bibliotheek voor én door de samenleving
Idee
Plan
Creatie
Voorbereiding
Realisatie
Nazorg
Onze werkwijze bekijken
Overheid

We werken samen met

Kunstfactor Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Kunstfactor
Zakelijk

We werken samen met

Sodexo Altys Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Sodexo Altys
Zakelijk

We werken samen met

Intralox Bekijk de case Of bekijk al onze cases
Intralox

Heeft u vragen,
laat het ons weten